PROJECT: Swoon Play House : A pop-up showroom
CLIENT: Swoon Editions
ROLE: Concept, Creative Direction and Production

A pop-up showroom in Covent Garden, communicating the idea of play and celebrating the homemaker who designs with eclecticism. Kingfisher-coloured scaffold shapes with wallhangings in varying materials and colours form the skeleton of the space with higher and lower levels to engender a sense of play. Low lighting and a bespoke cedar-wood and green tea scent served to add a touch of romanticism and curated props brought depth and character to the space.

SWN_LDN2_24_CLEANED
SWN_LDN2_21_CLEANED
SWN_LDN2_17
SWN_LDN2_18
SWN_LDN2_15
SWN_LDN2_16
SWN_LDN2_12
SWN_LDN2_11
SWN_LDN2_7
SWN_LDN2_13
SWN_LDN2_8
SWN_LDN2_14
SWN_LDN_6
SWN_LDN_3
SWN_LDN_10
SWN_LDN_12
SWN_LDN_15
SWN_LDN_64
SWN_LDN_66
SWN_LDN2_25
SWN_LDN_62
SWN_LDN_45
SWN_LDN_60
SWN_LDN_61
SWN_LDN2
SWN_LDN_17
SWN_LDN_52
SWN_LDN_16
SWN_LDN_48
SWN_LDN_46
SWN_LDN_31
SWN_LDN_32
SWN_LDN_24
SWN_LDN_21
SWN_LDN_28
SWN_LDN_36
SWN_LDN_34
SWN_LDN_38
SWN_LDN_33
SWN_LDN_39
SWN_LDN_41
SWN_LDN_8

Image Credit:

Iska Lupton